22.5.2022
Neděle
Svátek slaví
Emil
22.5.2022
Neděle
Svátek slaví
Emil

Zdravý životní styl

Potraviny. Co je mýtus, lež a co je pravda. Jak se v tom vyznat

Jako každá vědní disciplína, tak i věda o výživě se neustále vyvíjí a o potravinách, které tvoří náš jídelníček, jsou stále objevovány další poznatky. Díky tomu se pak může nějaká potravina právě teď jevit jako úžasná pro naše zdraví a za pár let je tomu u té samé úplně naopak.

Reveň nebo také rebarbora. Zdravá zelenina, ze které uděláte spoustu dobrot

Rebarbora je vynikající a velmi zdraví prospěšná zelenina, abyste toho ale dokázali využít, musíte s ní umět správně zacházet. Většinou ji buď milujeme nebo nenávidíme. Pokud ji někdo nemá rád, bude to nejspíš tím, že ještě neobjevil všechny její chutě. Vyzkoušejte některý z našich receptů a pak se teprve rozhodněte, do které skupiny budete patřit.

Reveň nebo také rebarbora. Zdravá zelenina, ze které uděláte spoustu dobrot

Rebarbora je vynikající a velmi zdraví prospěšná zelenina, abyste toho ale dokázali využít, musíte s ní umět správně zacházet. Většinou ji buď milujeme nebo nenávidíme. Pokud ji někdo nemá rád, bude to nejspíš tím, že ještě neobjevil všechny její chutě. Vyzkoušejte některý z našich receptů a pak se teprve rozhodněte, do které skupiny budete patřit.

Vše, co potřebujete vědět o domácí výrobě kvašených potravin. Recepty, postupy

TIP NA KNIHU s názvem „SÍLA PŘÍRODNÍ FERMENTACE“, která nabízí ucelený přehled, návody, postupy a recepty, jak si doma naložit všechny druhy, zeleniny, vyrobit si pivo, víno, ocet, domácí jogurt i farmářský sýr. Najdete v ní návody, jak si jednoduchým způsobem a bez složité techniky vyrobit různé kvašené pokrmy a nápoje i konkrétní recepty. Garantujeme, že výrobu zvládne úplně každý.

Vše, co potřebujete vědět o domácí výrobě kvašených potravin. Recepty, postupy

TIP NA KNIHU s názvem „SÍLA PŘÍRODNÍ FERMENTACE“, která nabízí ucelený přehled, návody, postupy a recepty, jak si doma naložit všechny druhy, zeleniny, vyrobit si pivo, víno, ocet, domácí jogurt i farmářský sýr. Najdete v ní návody, jak si jednoduchým způsobem a bez složité techniky vyrobit různé kvašené pokrmy a nápoje i konkrétní recepty. Garantujeme, že výrobu zvládne úplně každý.

TIP NA KNIHU s názvem „SÍLA PŘÍRODNÍ FERMENTACE“, která nabízí ucelený přehled, návody, postupy a recepty, jak si doma naložit všechny druhy, zeleniny, vyrobit si pivo, víno, ocet, domácí jogurt i farmářský sýr. Najdete v ní návody, jak si jednoduchým způsobem a bez složité techniky vyrobit různé kvašené pokrmy a nápoje i konkrétní recepty. Garantujeme, že výrobu zvládne úplně každý.