TIP – Vynikající vánočka snadno a rychle

Víte, jak upéct vynikající vánočku, kterou zvládnou i všichni, kteří ji ještě nikdy sami nepekli? Použijete směs na přípravu buchet od Dr.Oetkera. Receptura je trochu jiná, než je uvedeno na obale na přípravu klasických buchet, ale příprava těsta je stejně snadná. 

 

 

DR_OETKER_BUCHTY_VANOCKA

Recept:

  • 1 balení směsi na Buchty Dr.Oetker
  • K tomu přidáte:
  • 2 vrchovaté lžíce rozinek den předem namočených v rumu
  • 2 vrchovaté lžíce brusinek den předem namočených v rumu
  • hrst celých mandlí pokrájených na kousky
  • 2 balíčky Vanilínového cukru Dr.Oetker
  • 125 ml rozpuštěného vychladlého másla
  • 200 ml vlažného mléka
  • 1 vejce
  • Na potření:
  • 1 rozšlehané vejce
  • hrst nasekaných mandlí

Těsto připravíte podle návodu. Postačím na jednu velkou vánočku nebo 2 menší.

Směs obsahuje velmi kvalitní mouku, díky které bude vánočka krásně vláčná. Pokud ji uskladníte v uzavřené dóze, vydrží až 7 dní.

Doporučená MOC je 39,90 Kč za 507 g.