Všimli jste si nových obalů oblíbené mražené pizzy Ristorante Dr.Oetker? Změnilo se i složení samotné pizzy nebo jde jen jiné obaly?
V obchodech se objevily mražené pizzy Ristorante Dr. Oetker v nových obalech. Na základě řady testů je pizza Ristorante Dr. Oetker evropskou jedničkou v sortimentu mražených pizz, má tedy mnoho zákazníků, a ty zajímá, zda jde jen o jiný obal nebo jestli se změnil i samotný výrobek. Obrátili jsme se proto přímo na výrobce a na naše dotazy odpověděla Alice Vaňková. Přečtěte si TADY, jak to doopravdy je, pak vyberte správné odpovědi na 3 soutěžní otázky. Najdete je právě v tomto článku.

1/ O kolik % více vlákniny obsahuje pizza Ristorante Dr.Oetker, kterou najdete v nových obalech?
a/ o 20%
b/ o 30%
c/ o 40%
2/ O kolik % méně olejů obsahuje pizza Ristorante Dr.Oetker, kterou najdete v nových obalech?
a/ o 18%
b/ o 28%
c/ o 38%
3/ Kolik druhů klasické pizzy Ristorante najdete v obchodech?
a/ 13
b/ 15
c/ 17
Informace o Ristorante a také o dalších pizzách, které najdete pod značkou Dr. Oetker, najdete na stránkách: www.oetker.cz/pribeh-pizzy
Správné odpovědi posílejte na adresu: [email protected] do 20.5.2022.
Soutěž ukončena. Výherci obdrželi zprávu na svůj email.