22.5.2022
Neděle
Svátek slaví
Emil
22.5.2022
Neděle
Svátek slaví
Emil

Kosmetika a móda

Pleťové masky. Připravte si je doma podle starých osvědčených receptů

Pleťové masky mají spoustu benefitů a blahodárných účinků. Dokáží si poradit s každým typem pletí od problematické až po zralou, pokud si ale umíte vybrat tu správnou. Umí zatáhnout nežádoucí póry a stárnoucí pleť vyživit a omladit. Můžete si je koupit, ale i sami snadno připravit z přírodních surovin podle starých a generacemi žen prověřených receptů.

Tonikum, voda, mléko? Praktický návod, jak dokonale vyčistit pleť

Dokonalé očištění pleti je důležité proto, aby mohla lépe dýchat a vstřebávat výživné látky obsažené v krémech. Většina žen používá ráno i večer nějaký pleťový krém, často i velmi drahý, ale spousta z nich už neřeší, jestli jeho potenciál skutečně využije na maximum. V tom je právě zakopaný pes. Ani ten nejkvalitnější krém nebude působit, jak má, pokud mu k tomu nedáte příležitost. 

Tonikum, voda, mléko? Praktický návod, jak dokonale vyčistit pleť

Dokonalé očištění pleti je důležité proto, aby mohla lépe dýchat a vstřebávat výživné látky obsažené v krémech. Většina žen používá ráno i večer nějaký pleťový krém, často i velmi drahý, ale spousta z nich už neřeší, jestli jeho potenciál skutečně využije na maximum. V tom je právě zakopaný pes. Ani ten nejkvalitnější krém nebude působit, jak má, pokud mu k tomu nedáte příležitost. 

Tipy a recepty na výrobu domácí kosmetiky. Knížka, která vás to naučí

Tip na knížku “Výroba vlastní kosmetiky”. Bez zbytečné chemie a pomocí přírodních surovin. Do díla se můžete pustit kdykoliv, ať je jaro nebo zima! Není to nic složitého, ale musíte mít aspoň základní znalosti, co a jak použít, jak si vybrat ty správné ingredience a jaký zvolit nejlepší postup.

Tipy a recepty na výrobu domácí kosmetiky. Knížka, která vás to naučí

Tip na knížku “Výroba vlastní kosmetiky”. Bez zbytečné chemie a pomocí přírodních surovin. Do díla se můžete pustit kdykoliv, ať je jaro nebo zima! Není to nic složitého, ale musíte mít aspoň základní znalosti, co a jak použít, jak si vybrat ty správné ingredience a jaký zvolit nejlepší postup.