• 400 g listového těsta
  • trochu vody
  • 1 vejce
  • Krém:
  • 3 bílky
  • 240 g cukru
  • 3 balíčky Třtinového cukru citrónového Dr. Oetker

Na přípravu kremrolí těsto pomocí válečku vyválíme na plát asi 3 mm. Těsto pomocí rádýlka nakrájíme asi na 2 cm široké pruhy.  Pruhy potřeme pomocí mašlovačky vodou a navineme od užšího kraje k širšímu na trubičky. Kremrole naneseme na plech vyložený papírem na pečení a potřeme je pomocí mašlovačky rozšlehaným vejcem. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme.

Elektrická trouba: 170 °C, Plynová trouba: stupeň 2, Horkovzdušná trouba: 150 °C, Doba pečení: asi 25 minut

Ještě teplé kremrole stáhneme z trubiček od širšího kraje k užšímu a necháme vychladnout.

Na přípravu krému v míse ve vodní horké lázni vyšleháme bílky s cukrem a třtinovými cukry elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni dotuha. Krémem naplníme cukrářský sáček a naplníme jím kremrole. Povrch kremrolí poprášíme moučkovým cukrem.