• 4 žloutky
  • 80 g cukru
  • 1 balíček Vanilínového cukru
  • 1 balíček pudingu s vanilkovou příchutí
  • 4 bílky
  • 1 zarovnanou PL prosátého kakaa

 Na náplň:

  • 1 balení Krémové náplně čokoládové Dr.Oetker
  • 200 ml studeného mléka
  • 3 zarovnané PL moučkového cukru
  • 1 – 2 banány
  1. Na přípravu těsta vyšleháme elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni žloutky, cukr a vanilínový cukr do pěny. Zlehka vmícháme puding a tuhý sníh z bílků. Polovinu těsta rozetřeme na plech vyložený papírem na pečení, zbytek těsta obarvíme kakaem a lžící uděláme na světlé těsto kaňky. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme.Elektrická trouba  200°C, asi 8 minut.
  2. Upečený plát vyklopíme na papír na pečení lehce posypaný moučkovým cukrem. Papír na pečení, na kterém se plát pekl, opatrně stáhneme. Plát  stočíme po delší straně i s papírem na pečení a necháme vychladnout.
  1. Na přípravu náplně vyšleháme krémovou náplň s mlékem a cukrem podle návodu na obale.
  2. Vychladlý plát rozbalíme a rozetřeme na něj náplň. Do středu položíme za sebe banány a srolujeme. Roládu uložíme asi na 1 hodinu do chladničky.